

Fatharani's profile and their contact details have been verified by our experts
Fatharani
- Rate $8
- Response 6h
-
Students13
Number of students Fatharani has taught since their arrival at Superprof
Number of students Fatharani has taught since their arrival at Superprof

$8/h
- German
- German speaking
- German Vocabulary
- German reading
- German listening
- German writing
Want to study or work in Germany? Or confused by German lessons at school? Let's learn German with a teacher who graduated from the University of Indonesia and is experienced.
- German
- German speaking
- German Vocabulary
- German reading
- German listening
- German writing
Lesson location
Super Tutor
Fatharani is one of our best German tutors. They have a high-quality profile, verified qualifications, a quick response time, and great reviews from students!
About Fatharani
I graduated from German Literature from the University of Indonesia, (graduated in 2012) I have been teaching since 2011 (at the institution)
And since 2016 I have been teaching German privately (TVE Private). I studied German at Goethe Institute as well.
Experienced in dealing with students who wants to go to Germany to become Aupair (baby sitters), college, FSJ /BFD (volunteer) or Ausbildung (internship) etc.
About the lesson
- Elementary School
- Middle School
- Sophomore
- +13
levels :
Elementary School
Middle School
Sophomore
Junior
Senior
Adult Education
Advanced Technical Certificate
Masters
Doctorate
ILR Level 0
ILR Level 1
ILR Level 2
ILR Level 3
Beginner
Intermediate
Children
- English
All languages in which the lesson is available :
English
There are 5 things that will be taught to students: grammar (grammar), listening, speaking, reading and writing.
As for the book, it follows the books used at the Goethe Institute and from several trusted sources of German books such as Katalis, Cornelsen and Hueber.
There are also special exercises for the exam version so that those who want to go to Germany can prepare for the German exam at the Goethe Institute later.
Review
All of our reviews are collected by us and are 100% reliable. They correspond to a real experience lived by students with Fatharani.
Perfect! Fatharani sangat sabar membimbing saya. lucu dan tidak membuat saya stress. mengerti kemauan muridnya yang sudah diatas 55 tahun. Terimakasih banyak Nduk. semoga sukses selalu
- les nya lancar, ibu Diah memiliki semangat yg tinggi dlm belajar Bahasa Jerman. Selamat ya bu, lulus tes B1 nya dan berhasil mendapatkan nilai yg tinggi utk nilai sprechen (berbicara), ini jg karena semangat nya yg pantang menyerah.... sukses trs ya ke dpn nya :)Fatharani's response :
Perfect! saya sangat senang belajar bahasa Jerman dengan frau Fatharani, beliau mengajar dengan jelas, dan mudah dipahami, bahkan untuk pemula seperti saya. Setiap pelajaran disampaikan dengan metode yang menarik, sehingga tidak merasa bosan dan semakin termotivasi untuk belajar. Frau Fatharani juga selalu membantu memperbaiki pengucapan tata bahasa saya, serta memberikan contoh untuk percakapan sehari-hari. saya sangat merekomendasikan Frau Fatharani bagi siapa saja yang ingin belajar bahasa Jerman dengan cara yang efektif dan menyenangkan.
- les berjalan dgn lancar , kayla dapat memahami materi yg di sampai kan, hanya kadang mudah ke distract aja... tapi secara keseluruhan ok.... good luck ya utk ujian di Goethe nya :)Fatharani's response :
Perfect! Hallo aku Ludhiansyah salah satu murid dari Frau Rani.
Frau Rani membantu sekali untuk bisa berbahasa German. Frau Rani sangat Teliti,Sabar dan baik banget semua materi dikasih tau detail banget diajarin sampai persiapan Ujian, membantu ku belajar dari Nol sampai B1 Plus dikasih simulasi soal untuk Ujiannya mulai dari Ösd dan Goethe.
Pokoknya terbaik membantu orang2 yang ingin mengejar karir di German.
Danke schön Frau Rani- Sudah bisa memahami materi yg disampaikan dgn baik, kemampuan mendengar dlm bhs Jerman sudah lebih baik, menulis nya jg sudah bgs, hanya perlu meningkatkan kemampuan membaca dan berbicaraFatharani's response :
View more reviews
Recommendations
Recommendations come from relatives, friends and acquaintances of the teacher
Cara mengajarnya jelas, buku panduannya lengkap, berpengalaman dan diajarkan latihan untuk tes kenaikan level. Sekarang saya masih lanjut menyelesaikan level A2. Waktu lesnya flexible dan harganya pun terjangkau.
Frau Rani adalah guru yang sangat menyenangkan, belajar menjadi mudah dengan skill komunikasi dan mengajar yang baik sehingga dapat memahami materi dan mempraktikannya dengan mudah
ngajarnya gak terburu-buru, cocok untuk pemula karena diajarkan secara bertahap. diberikan tugas yg cukup membantu dan juga sangat ramah sehingga tidak segan untuk bertanya
Di ajarin ka rani oke bangett dan jadwalpun fleksibel gampang nyesuain aku yang sambil kerja ini hehe. Orangnya baik dan detail klo aku gak ngerti di kasih contoh2 lainnya. Dari materi pun ka rani udh lengkap bangettt membantu bgtlah pokoknya. Makasih ka raniii
Cara menerangkan materinya menggunakan bahasa yg mudah di mengerti, gurunya baik dan datangnya tepat waktu. Saya rekomendasi guru kursus Bahasa Jerman yg tepat adalah mbak Fatharani
Hallo semua, Saya Adhe. Alumni Murid Frau Tika :D.
Pengalaman les dngn F.Tika sangat baik, terpercaya dan materinya disampaikan dengan lebih mudah di pahami. Frau Tika juga memberikan ilmu atau pengalaman yg bisa dibagikan, jd bisa nambah referensi kita ttg Jerman.
Materi yg disampaikan Frau Tika sangat terstruktur, mudah dipahami, dan diberikan Tips/Clue agar mudah di ingat dan dipahami. Untuk jam pelajaran dan biaya juga sangat masuk akal.
Frau Tika sangat tepat waktu kl ngajar, bahkan suka di lebihin jamnya kl kita masih belom paham.
Dangat rekomended banget untuk les bersama Frau Tika.
Terimakasih Banyak ya Frau Tika. Berkat Frau Tika, Adhe bisa sampai di Jerman saat ini :)Ka rani guru yang sabar banget menghadapi muridnyaa dann materi yang dikasih lengkappp bgt ngebantu bgt muridnya utk belajar:D
View more recommendations
Rates
Rate
- $8
Pack rates
- 5h: $42
- 10h: $84
online
- $6/h
Details
Regular Private Lessons :
1 level with a total of 20 meetings
With a duration of 2 hours per meeting.
For regular online private lessons the price for 1 meeting is Rp. 160.000 (2 hours) = 160.000 x 20 = Rp. 3.200.000
And includes soft copy of the books
(Total hours of German lessons 20 x 2 = 40 hours)
Intensive Online Private Lessons: 1 level with a total of 25 meetings, the price for 1 meeting is the same as regular one Rp. 160.000 (2 hours) = Rp.160.000×25 = Rp. 4.000.000
With a duration of 2 hours per meeting and also include soft copy of the books
Total hours of German lessons 25×2 = 50 hours
Group private lessons (in groups) a maximum of 1 group consisting of 5 people
For group price depends on the number of people. But the price could fall even cheaper for each person !
To know the price of private group lessons, you can contact me for more details :)
Other tutors in German
Claudia
Hickory & online
- $65/h
- 1st lesson free
Maarten Florian
Gonzales & online
- $49/h
- 1st lesson free
Milica
Chicago & online
- $59/h
- 1st lesson free
Christiaan
New York & online
- $16/h
- 1st lesson free
Anisa
Chicago & online
- $32/h
- 1st lesson free
Anna
Atlanta & online
- $45/h
- 1st lesson free
Johan
Brooklyn & online
- $30/h
- 1st lesson free
Sevan
San Marcos & online
- $39/h
Fiona
Washington & online
- $50/h
- 1st lesson free
Fjoralba
Livingston & online
- $38/h
Zara
New York & online
- $24/h
- 1st lesson free
Leonore
& online
- $80/h
- 1st lesson free
Sam
Asheville & online
- $35/h
- 1st lesson free
Norah
Lititz & online
- $20/h
- 1st lesson free
Thomas
Brooklyn & online
- $40/h
Jennifer
Wildwood & online
- $30/h
- 1st lesson free
Robert
New York & online
- $39/h
Inge
& online
- $40/h
- 1st lesson free
Arash
Chicago & online
- $45/h
- 1st lesson free
Petra
Amsterdam & online
- $40/h
- 1st lesson free
-
See German tutors
